Ostoskori on tyhjä
Julian Collazos on nuori viljelijä Kolumbiasta. Kahvia viljellään jo suvun toisessa sukupolvessa, aikaisempina vuosina olemme ostaneet Julianin isältä: Luis Collazokselta. Tänä vuonna oli Julianin vuoro.
Kahvi on Natural Anerobic 200h, mikä tarkoittaa sitä että marjat on poimittu kypsinä käsin, jonka jälkeen ne ovat siirretty suljettuun astiaan. Siellä ne fermentoituvat 200 tunnin ajan, jonka jälkeen marjoja kuivataan ulkoilmassa kahden viikon ajan. Lopuksi marjat murskataan ja niiden sisällä olevien papujen laatu varmistetaan ja sen jälkeen ovat valmiita säkitykseen.
Loppumausta löytyy rommirusinaa ja omenasiideriä, tasapainonen mehukas kahvi. Tuoksussa nousee voimakkaasti kukkaisuus esiin.Julian Collazos on ehdottomasti meidän suosikkikahvimme uusista kolumbialaista tulokkaista.
Kasvukorkeus: 1650 mal
Käsittely: Natural Anaerobic
Maku: Omenasiideri, rommirusina
Paahtoaste: 2,5
Lajike: Papayo/ Ombligion
Cupping pisteet: 86,5