Kahvi on tyyliltään runsas, makea ja keskihapokas. Jauhetun kahvin tuoksu todella runsas. Natural käsittelyn huomaa kypsän hedelmäisessä ja porter-oluen tuoksussa.
Tämä kahvi on ei ole välttämättä tuttua ja turvallista espressoa hakevan valinta, vaan vaatii pientä seikkailijaluonnetta. Lopputuloksena on hedelmäinen ja mehevä makuelämys.
Kahvin maku on kahvimarjaisen makea, täyteläinen, liköörimäinen. Sitruksinen hapokkuus tulee esiin, muttei liikaa. Mikäli hapokkuus tuntuu häiritsevältä, voit uuttaa espresson hiven normaalia pidemmäksi. Uuttosuhteet hallitsevalle vinkki on 1:2,25.
Paahtoaste on tummahkon puolella, mutta paahteisuutta maussa ei ole.
Kahvia kannattaa kokeilla myös suodatinkahviksi. Lopputulos on mukavan täyteläinen.
Alkuperämaa: Kolumbia
Alue: Acevedo, Huila
Kasvukorkeus: 1450masl
Kahvin prosessointi: Natural anaerobic
Paahtoaste: 3½